Lagerhållning

Terminaltjänster med Fast Forward

Fast Forward är stolta över vårt samarbete med flera terminaler i Sverige, och vi erbjuder en rad mångsidiga terminaltjänster för att möta våra kunders unika behov inom logistik och transport. Oavsett om du behöver långtidslagring, stuvning av container, lossning av container, plastning av pallar, eller sortering och uppmärkning av gods, kan du lita på oss för professionell och pålitlig service.

Våra terminaltjänster

Långtidslagring

Vi erbjuder säker och kostnadseffektiv lagring för dina varor under längre perioder. Oavsett om du behöver temporär lagring under en övergångsperiod eller en långsiktig lösning för ditt lagerbehov, har vi de resurser och faciliteter som krävs för att skydda och hantera din last på ett säkert sätt.

Stuvning av container

Våra erfarna partners är välutbildade i effektiv och korrekt stuvning av containrar. Vi ser till att er last är säkert och optimalt placerad för transport, vilket minimerar risken för skador och förluster under vägen. Vårt mål är att säkerställa att er last når sin destination i bästa möjliga skick.

Lossning av container

När era varor når sin destination kan vi hantera lossningen av containern med precision och noggrannhet. Vi ser till att era varor tas om hand med omsorg och att de transporteras smidigt vidare till ert lager eller slutmottagare.

Plastning av pallar

För att säkerställa att era varor är ordentligt skyddade och stabiliserade under transporten erbjuder vi plastning av pallar. Detta hjälper till att förhindra skador och förluster genom att säkra lasten på pallarna på ett effektivt sätt.

Sortering och uppmärkning av gods

Vi kan hjälpa er med att sortera och märka upp era varor enligt era specifika krav. Detta inkluderar allt från att märka produkter med streckkoder till att sortera varor efter specifika kriterier. Vi kan anpassa vår service för att passa era behov.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra terminaltjänster och för att få en tydlig prisbild baserat på era specifika krav. Vi är redo att hjälpa er att optimera er logistik och se till att er last hanteras professionellt och effektivt på varje steg av vägen.
Med Fast Forward som er partner kan ni luta er tillbaka och lita på att er logistik är i de bästa händerna.